Het bureau
Professionals

Anke Peters is het gezicht van het bureau. Ze werkt met een pool aan professionals die haar ondersteunen in de voorbereiding én uitvoering van je congres. Specialisten op het gebied van vormgeving (Plan C ontwerp) en websitebouw (Websentiment). En vaste leveranciers voor bijvoorbeeld het registratieproces (Easydus), congresapps (de Networkapp) en congrestechniek (Unlimited Sound & Vision).deCongresbalie is je externe collega

Betrokken, snel en flexibel

Ruim 150 congressen realiseerden wij al, voornamelijk voor overheids- gerelateerde en non-profitorganisaties. Van kleinschalige Netwerktafels tot meerdaagse internationale congressen in de RAI. Van sec deelnemers- registratie tot het complete palet aan werkzaamheden. Onze kracht is betrokkenheid, snelheid en flexibiliteit. Of je over 3 weken, 3 maanden of 3 jaar een congres wilt organiseren; je bent bij ons aan het juiste adres. En om eerlijk te zijn: onze kracht ligt in korte termijn projecten!

deCongresbalie ontzorgt

MISSIE

Wij zetten ons met passie en plezier in, om met en voor onze opdrachtgevers inspirerende bijeenkomsten te organiseren waar mensen kennis opdoen en delen, en nieuwe contacten worden gelegd.

deCongresbalie inspireert

Congressen

Op dit moment werken wij met veel enthousiasme aan de voorbereidingen voor de Conference on Wind Energy and Wildlife Impacts. Een 5-daags internationaal congres in april 2022. Opdrachtgever is Bureau Waardenburg - de gastheer van dit congres in 2022. deCongresbalie werkt(e) onder meer ook voor:

Onze klanten aan het woord
Fiona van Koot Beleidsadviseur Taalunie

Anke is een aanwinst voor iedere organisatie! Zo heeft ze een groot verantwoordelijkheidsgevoel, staat ze op elk moment van de dag klaar om te helpen en tilt met haar jarenlange ervaring projecten naar een hoger niveau. Ze is iemand die doortastend is in het bedenken van oplossingen, snel schakelt en gedreven is in haar werk. De samenwerking met haar is bijzonder prettig en haar enthousiasme en toewijding werken aanstekelijk.

Karen Visser Sr. Communicatieadviseur CIZ

Wij hebben Anke ingeschakeld voor de organisatie van het CIZ Symposium over de 'toekomst van de toegang tot langdurige zorg'. Zij viel ons op door haar professionele uitstraling en haar proactieve houding. Dit heeft ze meer dan waargemaakt. We hebben fijn samengewerkt, steeds snel kunnen schakelen en vertrouwd op haar kennis, ervaring en adviezen. Geen moeite was haar teveel. Ook de dag zelf had ze alles onder controle. Mede dankzij Anke kijken we terug op een zeer geslaagd evenement.

Truus Veldhuijzen Communicatieadviseur Patiëntenfederatie Nederland

Hein Prinsen International Business Developer Waardenburg Ecology

Begin juni 2021 hebben wij Anke - deCongresbalie gecontracteerd om ons te ondersteunen in de organisatie van het vijfdaagse internationale congres "Conference on Wind energy and Wildlife impacts" dat plaatsvond begin april 2022 in Egmond aan Zee. Gedurende de dikke tien maanden tot het congres en ook tijdens het congres zelf heeft Anke ons zeer flexibel en deskundig ondersteund met alle aspecten rondom de organisatie; zij heeft met behulp van door haar aangedragen onderaannemers een professionele website (zie CWW2022.org), een online registratie- en abstract handlingsysteem (>800 geregistreerde deelnemers en >160 abstracts) en een Network App ontwikkeld, zij heeft ons voortdurend intensief ondersteund met het benaderen en contracteren van de sponsoren, vragen beantwoorden van geïnteresseerden en deelnemers (>5000 in-/uitgaande mails!) en meedenken en -onderhandelen over de aankleding van het congreshotel en de social side-events van het congres. Dit alles met veel passie en vooral ook met veel geduld voor onze wensen en de door ons gestelde hoge standaard. En niet onbelangrijk: Anke is een zeer prettige persoon om mee samen te werken, ze heeft goed oog voor de sociale verhoudingen binnen het bedrijf van opdrachtgever en staat open voor andere meningen / richtingen inslaan tijdens het proces. Kortom: HIGHLY RECOMMENDED!

Mariëlle van den Berge namens de Gemeente Zoetermeer en de Alliantie New Towns

Ik heb samengewerkt met Anke voor het New Town Congres. Anke is zeer kundig, kent haar vak en zorgt ervoor dat de dag tip top verloopt. Een aanrader!

Dirk Jan Frijling Co Founder Network Healthcare for Internationals

Anke heeft in juni voor ons op voortreffelijke wijze een symposium georganiseerd. Met haar ervaring zorgt ze er voor dat bij de voorbereiding niets over het hoofd wordt gezien. Belangrijker nog: als zaken anders lopen dan gepland - en dat gebeurt vaak, ook in ons geval - improviseert ze ter plekke en niemand die het merkt.
Als je niet vaak een evenement organiseert, is het een erg spannende gebeurtenis. Belangrijk dan iemand te hebben met ervaring die het hoofd koel houdt. Anke is die persoon.

Marleen Groen Communicatie adviseur NWO

deCongresbalie heeft in juli 2018 de bijeenkomst georganiseerd waar de nieuwe onderzoeksagenda van NeuroLabNL aan o.a. minister Dekker van het ministerie van Veiligheid en Justitie werd aangeboden. deCongresbalie bewaakt niet alleen de planning en organisatie van de bijeenkomst maar bewaart ook de rust en heeft goed oog voor bestuurlijke verhoudingen. Hierdoor ontzorgt deCongresbalie de opdrachtgever zodat deze zich kan richten op de inhoud. Een tot in de puntjes verzorgd event met een positieve sfeer was het eindresultaat.

Annette Verspoor Voorbereidingsteam Verslavingskunde Nederland

Wij waren blij voor de organisatie van onze Landelijke Dag Verslavingskunde in oktober 2018 deCongresbalie te hebben ingeschakeld. Ze waren zeer betrokken bij de organisatie; van brainstorm tot aan de puntjes op de i. Met name de oplossingsgerichte houding en de goede zorg en nazorg voor de financiële kant van het congres zijn zaken die wij zeer waarderen.

Ingrid Benoist Bestuurslid Stichting Pitt Hopkins Syndroom

Mei 2018 was het zover. Ons eerste internationale Pitt Hopkins congres werd een feit. Met enorm veel plezier en trots kijken wij terug op dit succesvol evenement. Als kleine patiëntenvereniging met beperkte mankracht en nauwelijks ervaring in het organiseren van een congres zijn we vanaf het begin aan de hand genomen door de deCongresbalie. Anke was deskundig, enthousiast, meedenkend, pro-actief en gedreven. Ze weet heel goed in te schatten wat de belangrijkste ingrediënten zijn voor het slagen van een congres. Ze heeft leuke ideeën, goede connecties en maakt scherpe prijsafspraken.

Henrike Klein Ikkink Secretaris Optometristen Vereniging Nederland

Elke 2 jaar organiseren wij een 2-daags congres voor ca. 600 deelnemers. Een enorme klus om als vereniging volledig zelf te organiseren. Daarom werken wij samen met deCongresbalie. Zij bieden maatwerk, de lijnen zijn kort, ze denken goed mee en komen met nuttige adviezen. Onze congressen zijn succesvol, mede doordat ter plekke alles perfect geregeld is en soepel verloopt. Voor elke onverwachte gebeurtenis heeft deCongresbalie een oplossing. Kortom, het is prettig zaken doen met deCongresbalie!

Prof. dr. Nanne de Vries Voorzitter Stichting NCVGZ

Het Nederlands Congres Volksgezondheid (NCVGZ) is een jaarlijkse tweedaagse bijeenkomst voor wetenschappers, beleidsmakers en praktijkwerkers in de publieke gezondheid. Het congres wordt inhoudelijk beurtelings door een universiteit georganiseerd. Dat stelt extra eisen aan de organisatie die zorgdraagt voor de praktische organisatie en logistiek. deCongresbalie doet dat al jaren en naar grote tevredenheid, pro-actief meedenkend en slagvaardig/oplossingsgericht. Meestal is congres ook stress, maar bij het NCVGZ gaat het ontspannen, gedegen, gesmeerd en met een lach!

Prof. dr. Henk Garretsen Universiteit van Tilburg / Tranzo

Wij kunnen ons altijd helemaal concentreren op de inhoud want je kunt vertrouwen op een perfecte organisatie. deCongresbalie is enthousiast, denkt mee, en geeft je het gevoel alsof ze alleen maar met jouw congres bezig zijn, je krijgt alle aandacht! Aan alle verzoeken wordt voldaan: van spetterende openingsacts tot complete bruggen en grensposten op het podium.

Cecilia Ljunggren communicatie ZonMw

deCongresbalie heeft ZonMw al vele keren bijgestaan bij de organisatie van verschillende soorten evenementen. Het fijne aan het bureau is dat ze zelfs in de offertefase al meedenken. De samenwerking met hen verloopt altijd uiterst prettig. Kortom: zij zijn niet voor niks al jaren een preferred supplier van ZonMw! Anke, het was weer top om met jou samen te werken. Hartelijk dank voor alles, gewoon je professionaliteit, je meedenken, je meevoelen. Nou ja, alles!

dr. ir. Carola Schrijvers regionale VtV bijeenkomsten RIVM

"Graag laat ik jullie nogmaals weten dat ik erg tevreden ben over jullie inzet en betrokkenheid t.b.v. de regionale werkconferenties. Het was een haastklus, maar daar zijn jullie heel goed mee omgegaan. Jullie hebben de begroting goed bewaakt en mij daarbij ook geholpen. Ook VWS heeft aangegeven heel tevreden te zijn over het verloop van de bijeenkomsten. Bedankt voor jullie positieve bijdrage daaraan en veel succes met jullie andere projecten!"

Felix Lemmens BNMO-congres

"Onze samenwerking is door mij vanaf het allereerste begin als heel plezierig ervaregen. Zakelijk én vriendelijk en bovenal helder met betrekking tot de visie en de afspraken. Af en toe een gezonde dosis humor maakte de voorbereidingen gewoon leuk! Jouw professionele aanpak, niet snel tevreden zijn met een eerste resultaat maar streven naar perfectie en het nét even even iets anders/spraakmakender willen maken, dat alles gecombineerd met een oog voor het detail, hebben de organisatie, de aankleding en het verloop van de dag tot een feest gemaakt. En als er ergens even stress dreigde was jij snel ter plekke, loste de dingen op en bleven de zaken vlot verlopen. En daarbij met een uitstraling alsof het allemaal vanzelfsprekend goed liep. Mijn welgemeende complimenten!

Dr. Cornelis A. Verezen Optometristen Vereniging Nederland

'Natuurlijk, 'iedereen doet zijn werk' hoor ik je in je nuchterheid al zeggen, zo ken ik je. Maar toch... Ik wil jullie allen nog eens extra bedanken voor jullie inspanningen, waarmee het OVN Congres 2013 weer tot een succes werd gebracht. Je samenwerking met Henrike is groots, jullie flexibiliteit is enorm en de inventiviteit en het moeten inspelen op plotse veranderingen is ongeëvenaard. Heel erg bedankt dat jullie al deze kwaliteiten voor ons hebben willen inzetten!! En tot een volgende keer.....

Ontvang gratis tips & tricks voor je congres!
sluit