11 april 2019 NCVGZ 2019; Public Health next step

Op 11 april vond in Media Plaza / Jaarbeurs Utrecht voor de 16e keer het NCVGZ plaats. Al vanaf de eerste editie is deCongresbalie hierbij betrokken. In 2018 werd het concept omgegooid; van tweedaags, naar één congresdag. Met een nieuwe structuur in tracks. En een boeiende Inspiratiemarkt en platform voor diverse prijsuitreikingen . Er is een beeldverslag gemaakt door de Clipjesfabriek en ik heb een blog geschreven over de dag zelf. Kijk  (wachtwoord: thenextstep) en lees verder.

Lees meer

23 mei 2019 Conferentie Evolutie of revolutie; de toekomst van de wetenschapper

Op 23 mei organiseerden ZonMw en NWO een bijeenkomst over de toekomst van de wetenschapper. Tijdens een dynamisch en interactief debat (vorm: De Wereld Draait Door) onder leiding van Maria Henneman werden diverse gasten ontvangen. Voor een verslag 'in vogelvlucht' verwijs ik je graag naar mijn blog.

Lees meer

6 juni 2019 - Conferentie Kwaliteit van Leven - NWO en ZonMw

Op 6 juni a.s. organiseren NWO en ZonMw de slotconferentie Kwaliteit van Leven in De Zalen van Zeven Boothstraat te Utrecht. In deze conferentie worden inzichten gedeeld (pitches) en contacten gelegd (meet & greet met onderzoekers) rondom de 6 onderzoeksprogramma's. Inmiddels hebben ruim 110 deelnemers zich aangemeld. 

Lees meer
Ontvang gratis tips & tricks voor je congres!
sluit