8 oktober 2019 ICT&Health TOP 2019

“Gezondheid next level: de hokjes voorbij” Hoe brengen we sociaal domein en zorg met de technologie partijen samen zodat snel impact gemaakt kan worden? Zodat de vraag over stijgende kosten en tekort personeel wordt beantwoordt. ? De uitnodiging voor deze werkconferentie is op persoonlijke titel. De bijeenkomst is een 'voorloper' van de openingsmanifestatie van de e-healthweek in januari 2020.

Lees meer

15 november 2019 VSNU/EUA Conference on Recognition & Rewards

There is a growing movement that acknowledges the need to revise the way we recognize and reward scientists in Europe. Since science is global, the European University Association (EUA) and the Association of Universities (VSNU) would like to welcome you to our international conference on November 15, 2019 in Rotterdam, the Netherlands. This conference is hosted in collaboration with the Dutch Ministry of Education, Culture and Science.

Lees meer

11 april 2019 NCVGZ 2019; Public Health next step

Op 11 april vond in Media Plaza / Jaarbeurs Utrecht voor de 16e keer het NCVGZ plaats. Al vanaf de eerste editie is deCongresbalie hierbij betrokken. In 2018 werd het concept omgegooid; van tweedaags, naar één congresdag. Met een nieuwe structuur in tracks. En een boeiende Inspiratiemarkt en platform voor diverse prijsuitreikingen . Er is een beeldverslag gemaakt door de Clipjesfabriek en ik heb een blog geschreven over de dag zelf. Kijk  (wachtwoord: thenextstep) en lees verder.

Lees meer

23 mei 2019 Conferentie Evolutie of revolutie; de toekomst van de wetenschapper

Op 23 mei organiseerden ZonMw en NWO een bijeenkomst over de toekomst van de wetenschapper. Tijdens een dynamisch en interactief debat (vorm: De Wereld Draait Door) onder leiding van Maria Henneman werden diverse gasten ontvangen. Voor een verslag 'in vogelvlucht' verwijs ik je graag naar mijn blog.

Lees meer

6 juni 2019 - Conferentie Kwaliteit van Leven - NWO en ZonMw

Op 6 juni a.s. organiseerden NWO en ZonMw de slotconferentie Kwaliteit van Leven in De Zalen van Zeven Boothstraat te Utrecht. Lees hier mijn blog. Of klik op deze link voor het digitale verslag.
In deze conferentie werden inzichten gedeeld (pitches) en contacten gelegd (meet & greet met onderzoekers) rondom de 6 onderzoeksprogramma's. Ruim 120 deelnemers kwamen naar de Zalen van Zeven aan de Boothstraat in Utrecht voor deze mooie bijeenkomst. 

Lees meer
Ontvang gratis tips & tricks voor je congres!
sluit