8 april 2020 NCVGZ - Preventie is mensenwerk

In 2020 organiseren we  - voor de 17e keer! - het NCVGZ. Op het snijvlak van wetenschap, beleid en praktijk creëert het NCVGZ een podium voor de brede maatschappelijke coalitie inclusief het bedrijfsleven die zich rond gezondheid en preventie vormt. Met als uitgangspunt de menselijke maat. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Lees meer

27 januari 2020 Openingsmanifestatie e-healthweek 2020

Op 27 januari organiseren we met ICT&health de 4e Openingsmanifestatie van de e-healthweek. Dit jaar in het AFAS Circustheater in Den Haag. Er worden zo'n 2500 deelnemers verwacht. Klik hier voor meer informatie en/of hier om u in te schrijven.

Lees meer

15 november 2019 VSNU/EUA Conference on Recognition & Rewards

Op 15 november organiseerden we voor de EUA en VSNU de conferentie Recognition and Rewards in de  Maassilo in Rotterdam. De belangstelling was overweldigend. Er is een videoverslag en een e-magazine van deze conferentie gemaakt. Lees ook mijn blog hierover nog eens na!

Lees meer

8 oktober 2019 ICT&Health TOP 2019

“Gezondheid next level: de hokjes voorbij” Ruim 250 mensen schreven zich voor deze inspirerende middag in. Tijdens de werkconferentie kwamen alle domeinen samen om de randvoorwaarden voor succes te bespreken en in concrete stappen tot een effectieve gezamenlijke aanpak te komen. Keynote speakers als Kavita Parbhudayal, wethouder Zorg, Jeugd en Volksgezondheid, Gem. Den Haag), Gelle Klein Ikkink, programmadirecteur Innovatie en Zorgvernieuwing, Ministerie van VWS, Stefan Scheepers, business director Digital Health Europe, Mobiquity en Xenia Kuiper, innovatie specialist sociale robotica Philadelphia Zorg leidden drie tafelgesprekken rondom subthema's in. De middag werd vroeg in de avond afgesloten met een walking borrel buffet, waar nog lang werd nagepraat!

Lees meer

6 juni 2019 - Conferentie Kwaliteit van Leven - NWO en ZonMw

Op 6 juni a.s. organiseerden NWO en ZonMw de slotconferentie Kwaliteit van Leven in De Zalen van Zeven Boothstraat te Utrecht. Lees hier mijn blog. Of klik op deze link voor het digitale verslag.
In deze conferentie werden inzichten gedeeld (pitches) en contacten gelegd (meet & greet met onderzoekers) rondom de 6 onderzoeksprogramma's. Ruim 120 deelnemers kwamen naar de Zalen van Zeven aan de Boothstraat in Utrecht voor deze mooie bijeenkomst. 

Lees meer

23 mei 2019 Conferentie Evolutie of revolutie; de toekomst van de wetenschapper

Op 23 mei organiseerden ZonMw en NWO een bijeenkomst over de toekomst van de wetenschapper. Tijdens een dynamisch en interactief debat (vorm: De Wereld Draait Door) onder leiding van Maria Henneman werden diverse gasten ontvangen. Voor een verslag 'in vogelvlucht' verwijs ik je graag naar mijn blog.

Lees meer

11 april 2019 NCVGZ 2019; Public Health next step

Op 11 april vond in Media Plaza / Jaarbeurs Utrecht voor de 16e keer het NCVGZ plaats. Al vanaf de eerste editie is deCongresbalie hierbij betrokken. In 2018 werd het concept omgegooid; van tweedaags, naar één congresdag. Met een nieuwe structuur in tracks. En een boeiende Inspiratiemarkt en platform voor diverse prijsuitreikingen . Er is een beeldverslag gemaakt door de Clipjesfabriek en ik heb een blog geschreven over de dag zelf. Kijk  (wachtwoord: thenextstep) en lees verder.

Lees meer
Ontvang gratis tips & tricks voor je congres!
sluit