11 april 2019 NCVGZ 2019; Public Health next step

Op 11 april vindt in Media Plaza / Jaarbeurs Utrecht voor de 16e keer het NCVGZ plaats. Al vanaf de eerste editie is deCongresbalie hierbij betrokken. In 2018 werd het concept omgegooid; van tweedaags, naar één congresdag. Met een nieuwe structuur in tracks. Met een boeiende Inspiratiemarkt en platform voor diverse prijsuitreikingen . Ook voor de komende editie staat een mooi programma. Inschrijven kan nog!

Lees meer

23 mei 2019 Conferentie Evolutie of revolutie; de toekomst van de wetenschapper

Op 23 mei organiseren ZonMw en NWO een bijeenkomst over de toekomst van de wetenschapper. Tijdens een dynamisch en interactief debat (vorm: De Wereld Draait Door) onder leiding van Maria Henneman worden diverse gasten ontvangen 'aan tafel' en/of 'op de zeepkist'. Gelardeerd met introductiefilmpjes, reflecties (van onder meer Kim Putters), de 'gedroomde toekomst' en 6 interactieve workshops. En dat alles in de prachtige locatie Fokker Terminal in Den Haag.

Lees meer

6 juni 2019 - Conferentie Kwaliteit van Leven - NWO en ZonMw

Op 6 juni a.s. organiseren NWO en ZonMw de slotconferentie Kwaliteit van Leven in De Zalen van Zeven Boothstraat te Utrecht. In deze conferentie worden inzichten gedeeld (pitches) en contacten gelegd (meet & greet met onderzoekers) rondom de 6 onderzoeksprogramma's. Wil je op de hoogte worden gehouden over deze conferentie, dan kun je je hier als geïnteresseerde melden.

Lees meer
Ontvang gratis tips & tricks voor je congres!
sluit