Terug
De lancering van een nieuwe website!

Geplaatst op 7 maart 2019

deCongresbalie steekt zich in het nieuw

Onze nieuwe website is een feit! Wat heerlijk om dit te kunnen zeggen, want het stond al een tijdje op mijn to-do lijst. In mijn hoofd zag ik de vernieuwde site al helemaal voor me. Een moderne, frisse look. Dat was wat ik wilde. Hij mocht bovendien nog gebruiksvriendelijker worden en ik wilde een aantal nieuwe tools toevoegen. “Dus nu aan de slag, Anke!”, zei ik tegen mezelf. En zo geschiedde. In de afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan onze nieuwe website. Ja ik zeg “we”, want deze klus heb ik in samenwerking met internetbureau WebSentiment gerealiseerd. En het resultaat mag er zijn!

Frisse look en duidelijke vormgeving
Als je de website www.decongresbalie.nl bezoekt, zie je direct dat deze een flinke metamorfose heeft ondergaan. We hebben gekozen voor frisse kleuren en een overzichtelijke, moderne vormgeving. Ook is het eenvoudig navigeren van het ene naar het andere onderwerp door een duidelijke structuur.

Nieuwe tools

En wat ben ik blij met de nieuwe tools! Er is een knalgroene button toegevoegd, waarmee je makkelijk een passende offerte aanvraagt. Met één klik op de groene knop beantwoord je een aantal basale vragen die ons al een heel eind op weg helpen. Uiteraard nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor nadere informatie om zo tot een offerte te komen die is afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Whitepaper
Ook nieuw op onze site is een gratis te downloaden whitepaper met informatie, tips en adviezen die gerelateerd zijn aan het organiseren van een congres. Als expert op het gebied van congresorganisatie dragen we je oplossingen aan, waar je iets aan hebt. En geven antwoorden op veel vragen. Kortom, een betrouwbare bron van informatie. En dat in één overzichtelijk document.

Blogs
In mijn rol als duizendpoot binnen deCongresbalie vind ik het ook belangrijk om zoveel mogelijk informatie te delen. Er komt veel kijken bij de organisatie van een congres. In de 22 jaar dat ik dit werk alweer doe - waar blijft de tijd? - heb ik een schat aan ervaringen opgebouwd. Om met de tijd mee te gaan, heb ik ook een blogfunctie aan de nieuwe website toegevoegd. In deze blogartikelen deel ik mijn ervaringen en schrijf ik over diverse onderwerpen. Lekker leesvoer in eenvoudige taal, zeg maar.

Volledig responsive
De nieuwe website van deCongresbalie is natuurlijk geheel responsive. Dat betekent dat de site er op elk schermformaat hetzelfde uitziet. De site is zo uiterst toegankelijk en werkt optimaal op zowel pc, smartphone als tablet.  

                                                                           “Een hele bevalling…”


Het maken van de nieuwe website was een hele bevalling… En dan overdrijf ik niet eens! deCongresbalie is toch m’n kindje en daarvoor moet alles het beste zijn. Tegelijkertijd ‘loopt de schoenmaker op versleten schoenen’; de klant gaat voor. Vandaar dat de oude site eigenlijk té lang bleef hangen en het traject om te komen tot een nieuwe versie best lang duurde.  

En…weer over tot de orde van de dag

Nu is het dus klaar. Althans, de nieuwe site. Ik ben er heel blij mee en ik hoop jij ook! Laat gerust je reactie achter, ik ben benieuwd! Dan kan ik nu weer over tot de orde van de dag. En dat zijn de voorbereidingen voor het NCVGZ op 11 april in de Jaarbeurs, de conferentie Evolutie of revolutie; de toekomst van de wetenschapper (van ZonMw) op 23 mei in de Fokker Terminal in Den Haag en de slotconferentie Kwaliteit van Leven (ZonMw en TNO) op 6 juni in De Zalen van Zeven Boothstraat Utrecht.

Wellicht dat we elkaar daar ontmoeten? Ik verheug me erop!


Anke Peters

Kunnen wij jou helpen aan een nieuwe (congres)website? We zetten onze ervaring graag in!
Ontvang gratis tips & tricks voor je congres!
sluit